Ηρακλής: «Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Ηρακλής: «Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο»

bet365

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής ζητά από την Πολιτεία να μη τιμωρήσει τους αληθινούς οπαδούς του ποδοσφαίρου βάζοντας ένα ακόμα τσιρότο σε μια ανοιχτή πληγή που αιμορραγεί.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής με αφορμή το ενδεχόμενο να μη γίνει ο αγώνας του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό αναφέρει τα εξής:

«Ο Ηρακλής θέλει να παίξει την Κυριακή. Τα πρόσφατα γεγονότα είναι ντροπιαστικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλα η λύση είναι να αντιμετωπιστεί η βία και η διαφθορά και όχι να σταματά να προχωρά το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προσπαθεί να αναπτυχθεί. Ένα από τα όνειρα μας είναι να συνεισφέρουμε στην εξεύρεση λύσεων, αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της κάθε ομάδας, των θεσμών του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας.

Η ματαίωση των αγώνων σκοτώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το σκοτώνει σε εθνικό επίπεδο και παράλληλα δεν του επιτρέπει να ξεχωρίσει. Η αντιμετώπιση των θεμάτων της διαφθοράς και της βίας είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις και να λάμψεις σε διεθνές επίπεδο.

Η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τις ρίζες του προβλήματος και όχι να τιμωρεί τους αληθινούς οπαδούς του ποδοσφαίρου. Άλλωστε το να ματαιώνεις τους αγώνες είναι σα να βάζεις τσιρότο σε μια ανοικτή πληγή που αιμορραγεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα