«Στο ίδιο έργο θεατές με άλλον σκηνοθέτη»!

«Στο ίδιο έργο θεατές με άλλον σκηνοθέτη»!

bet365

Τα όσα έγιναν στην Τούμπα προκάλεσαν τις αντιδράσεις διάφορων κομμάτων αλλά και ερωτηματικά για Σταύρο Κοντονή και Πολιτεία.
Αναλυτικά η θέση του αθλητικού τμήματος του Ποταμιού: «'Στο ίδιο έργο θεατές με άλλο σκηνοθέτη', σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ και τις αντιδράσεις του Υπουργείου Αθλητισμού.
Τα χθεσινά γεγονότα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά παρομοίων περιστατικών που επαληθεύουν τους προβληματισμούς μας για την εφαρμοσιμότητα του νόμου για την καταπολέμηση της βίας τον περασμένο Μάιο παρά τις επικοινωνιακές κορώνες των κυβερνητικών παραγόντων.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν για την Πολιτεία είναι πολλά. Τηρούνται για παράδειγμα οι προβλέψεις του νόμου για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τα μέσα ηλεκτρονικής παρακολούθησης των αγωνιστικών χώρων; Αν όχι γιατί; Αν ναι, γιατί δεν έχουν συμβάλει στην εύρεση των φυσικών αυτουργών των επεισοδίων αλλά μονίμως όσοι κάνουν επεισόδια είναι αόρατοι;
Το ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να είναι αντικείμενο πολιτικών και επιχειρηματικών παιχνιδιών. Ούτε οι σπασμωδικές κινήσεις από πλευράς Υπουργείου επειδή δεν υπήρξαν μέτρα πρόληψης φέρνουν κάποιο αποτέλεσμα. Η αναβολή των αγώνων για ακόμη μία φορά έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι λύση παρά μόνο ένα επικοινωνιακό παυσίπονο. Ενώ και η φημολογούμενη πρόθεση του κ. Κοντονή για διακοπή των διοργανώσεων αποτελεί αναγνώριση αδυναμίας και βρίσκεται στη λογική “πονάει χέρι κόψει χέρι”.
Σε αυτό το σημείο πέρα από τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνητικών παραγόντων δεν θα πρέπει να παραγνωριστούν οι σημαντικές ευθύνες των Π.Α.Ε. όταν παράγοντες τους με δηλώσεις τους δυναμιτίζουν διαρκώς το κλίμα.
Τομέας Αθλητισμού - Το Ποτάμι».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα