Ξάνθη: «Να αποφασίσουμε: Το κλείνουμε το... μαγαζί ή όχι;»

Ξάνθη: «Να αποφασίσουμε: Το κλείνουμε το... μαγαζί ή όχι;»

bet365

Διά... χειρός Πανόπουλου βγήκε ακόμα μία... μυθική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης με αφορμή όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διήμερο!
Αναλυτικά:
«Επειδή κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, ο καθένας στο μέτρο που του αναλογεί και αναλογούν σε όλους ευθύνες, μη εξαιρουμένης της ομάδας μας. Είναι MUST, το να βρεθούν ΧΘΕΣ σε ένα τραπέζι ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ των ομάδων της Super League και να αποφασίσουν εάν θα το κλείσουν το μαγαζί ή όχι. Αν δεν το κλείσουν ποιοι θα είναι οι όροι της συνέχισής του. Θα πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε, είτε πίσω από προσωπικά συμφέροντα, είτε πίσω από επιχειρηματικά συμφέροντα, είτε από χόμπι. Πίσω από όλους εμάς υπάρχει ένα φίλαθλο κοινό για την συμπεριφορά του οποίου έχουμε τεράστια ευθύνη»​.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα