Δεν το κουνάει ο Ανσαριφάρντ από Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Δεν το κουνάει ο Ανσαριφάρντ από Πανιώνιο

bet365

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει δεχτεί πρόταση από τη Νότια Κορέα, αλλά όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr ο ίδιος δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο.

Στα γραφεία του Πανιωνίου έφτασε πρόταση από ομάδα της Νότιας Κορέας η οποία πρόσφερε το ποσό του 1.2 εκατ. ευρώ (σε Πανιώνιο και ποδοσφαιριστή) για τον δανεισμό του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Μια πρόταση η οποία είναι δελεαστική για οποιονδήποτε, αλλά όχι για τον Ανσαριφάρντ.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr ο Ιρανός επιθετικός πρόκειται να αρνηθεί, αν δεν το έχει κάνει ήδη, την κορεάτικη ομάδα. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το περιβάλλον του παίκτη, ο Ανσαριφάρντ δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει αυτή την στιγμή από τον Πανιώνιο.

Και αυτό γιατί όπως έχει τονίσει ο ίδιος αυτή την στιγμή έχει προσαρμοστεί πλήρως τόσο στους Νεοσμυρνιώτες και στην Ελλάδα (απολαμβάνει την παρουσία του στην χώρα μας), ενώ έχει βρει τα πατήματά του στην ομάδα έχοντας ταιριάξει απόλυτα στο σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Επίσης, για τον Ανσαριφάρντ αυτή την στιγμή δεν μετράει τόσο το οικονομικό αλλά η καριέρα του και στόχος του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται επί ευρωπαϊκού εδάφους και για τον λόγο αυτό είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Νότια Κορέα.

Τέλος, ο ίδιος θέλει να ολοκληρώσει την σεζόν με τον Πανιώνιο, να δώσει ότι καλύτερο διαθέτει και να συνεχίσει με τα γκολ του να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα