Καταθέτει προτάσεις και ζητάει επανεξέταση της απόφασης ο Ατρόμητος

Καταθέτει προτάσεις και ζητάει επανεξέταση της απόφασης ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Καταθέτει προτάσεις και ζητάει επανεξέταση της απόφασης ο Ατρόμητος

bet365

Αποφασισμένος να διεκδικήσει το δίκιο του ο Ατρόμητος, με την διοίκηση να θεωρεί εντελώς άδικη την απόφαση της Πολιτείας. Ζητάει επανεξέταση και καταθέτει προτάσεις η ΠΑΕ.

Έντονα προβληματισμένοι ήταν στον Ατρόμητο με την απόφαση ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων περίμεναν την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχαν σκεφτεί πως μπορεί να παρθεί απόφαση για οριστική διακοπή της διοργάνωσης.

Αυτό που τόνιζαν από την διοίκηση αμέσως μετά την γνωστοποίηση της απόφασης, ήταν πως πρόκειται για μια εντελώς άδικη απόφαση για τον Ατρόμητο, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά, υπογράμμιζαν πως κατανοούν την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καταλάβουν και να δικαιολογήσουν την απόφαση για ματαίωση του Κυπέλλου.

Οι διοικούντες τον Ατρόμητο, θεωρούν πως πρόκειται για μια εν θερμώ απόφαση και θα ζητήσουν την επανεξέταση αυτής το συντομότερο δυνατό. Από την ΠΑΕ, αναμένεται να κατατεθεί στον Υφυπουργό Αθλητισμού σχετικό έγγραφο που θα ζητά την επανεξέταση αυτής της απόφασης. Επίσης μαζί με αυτό θα υπάρξουν και οι θέσεις του Ατρόμητου προκειμένου να διασφαλιστεί ένας τελικός χωρίς το παραμικρό επεισόδιο.

Μεταξύ άλλων, σε όσα θα καταθέσει η ομάδα του Περιστερίου, θα υπάρχει η διάθεση εισιτηρίων σε παιδιά και ονομαστικά σε χορηγούς. Ακόμα, από τον Ατρόμητο δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο ο τελικός να γίνει στην Περιφέρεια.

Οι Περιστεριώτες, έβλεπαν το Κύπελλο άλλωστε ως μια μεγάλη ευκαιρία. Όχι μόνο για να κατακτήσουν το τρόπαιο, αλλά και γιατί μέσω αυτού είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ θα είχαν και περισσότερα έσοδα μέσω της διάκρισης στο Κύπελλο.

Εκτός από το ζήτημα που αφορά καθαρά το Κύπελλο και την απόφαση αυτή καθαυτή, στον Ατρόμητο είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν άμεσα και σύσκεψη όλων των φορέων με τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League με στόχο να αλλάξει σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα