Κουβέντα για αναβολή στο Καυταντζόγλειο

ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Κουβέντα για αναβολή στο Καυταντζόγλειο

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην γίνει το Ηρακλής - Ολυμπιακός λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας. Ασαφές το εάν ματαιωθεί μόνο αυτό το ματς. Ποιο το σχόλιο της ΠΑΕ Ηρακλής.

Κουβέντα για αναβολή στο Καυταντζόγλειο

Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί νωρίτερα για τα ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα που ζητήθηκαν για το Ηρακλής - Ολυμπιακός. Μπορεί όμως αυτά να μην φτάσουν αυτά. Αυτές τις ώρες γίνεται μία κουβέντα για την πιθανότητα να μην διεξαχθεί ο αγώνας εξαιτίας της μεγάλης έντασης και της τεταμένης ατμόσφαιρας στην Θεσσαλονίκης.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το εάν θα επηρεαστεί όλη η επερχόμενη αγωνιστική ή μόνο αυτό το ματς... Προς το παρόν όλα αυτά είναι σε επίπεδο συζητήσεων και διεργασιών. Μένει να φανεί εάν θα ληφθεί σχετική απόφαση ή όχι.

Από την μεριά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θοδωρής Παπαδόπουλος, επισήμανε στο Gazzetta.gr για το θέμα: «Εμείς προετοιμαζόμαστε κανονικά για τον αγώνα. Ξέρουμε πως είναι να γίνει κανονικά. Απ' όσο γνωρίζουμε δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο». Από τον Ηρακλή πάντως υπάρχει επιβεβαίωση για τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Best of internet