Tα πλέι-οφ δίνουν οριστικά 4 ευρωπαϊκά εισιτήρια!

Gazzetta team
Tα πλέι-οφ δίνουν οριστικά 4 ευρωπαϊκά εισιτήρια!

bet365

Κύπελλο... τέλος, κάτι που σημαίνει πως και οι τέσσερις θέσεις στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ οδηγούν στην Ευρώπη.

Με μία απόφαση-σταθμό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Πολιτεία αποφάσισε την ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδος και κάπως έτσι χάθηκε η ευκαιρία του Ατρομήτου να διεκδικήσει την έξοδο του στην Ευρώπη μέσω της θέσης που δινόταν για τον τροπαιούχο. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ(πιθανότατα, καθώς με τις τιμωρίες που έρχονται δεν αποκλείεται να κινδυνεύσει η είσοδος του στην πεντάδα) και ο Ολυμπιακός έχουν εξασφαλίσει από τώρα την έξοδο τους και οι Περιστεριώτες που βρίσκονται μακριά από την πεντάδα μαζί με το... θαύμα, έψαχναν και την συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ακόμη ένα καλοκαίρι.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ δίνει τέσσερα εισιτήρια. Ο πρώτος του μίνι πρωταθλήματος θα παίξει στα προκριματικά του Champions League. Ο δεύτερος και ο τρίτος στον τρίτο προκριματικό γύρο του League και ο τελευταίος στον δεύτερο προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής είτε θα αγωνιστεί απευθείας(για να γίνει αυτό θα πρέπει οι κάτοχοι των Champions League και Europa League να έχουν κερδίσει συμμετοχή στο CL μέσω των πρωταθλημάτων τους) στους ομίλους του Champions League είτε στον τρίτο προκριματικό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα