Κίνδυνος... αποκλεισμού για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Gazzetta team
Κίνδυνος... αποκλεισμού για το ελληνικό ποδόσφαιρο

bet365

Το έγκυρο περιοδικό «Worldsoccer» χτυπά... καμπάνα μετά τα τελευταία επεισόδια και τονίζει πως υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Σταύρος Κοντονής συνέστησε την αναστολή όλων των αγωνιστικών ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων στη χώρα, μετά τα όσα δραματικά συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας. Οπως αναφέρει το worldsoccer, είναι πιθανό να υπάρξει τιμωρία του Ελληνικού ποδοσφαίρου εξαιτίας των τελευταίων σοβαρών κρουσμάτων βίας. Αλλωστε, όπως τονίζεται στο άρθρο, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει μια μακρά ιστορία με προβλήματα που δημιουργούν οι οπαδοί, με την Κυβέρνηση να έχει προχωρήσει και σε αναστολή των πρωταθλημάτων την περσινή σεζόν, ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης βίας. Το έγκυρο περιοδικό περιγράφει τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, ενώ τονίζει και την θέση της ΕΠΟ «Η ΕΠΟ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις ακραίες, αδικαιολόγητες και βίαιες αντιδράσεις που σημειώθηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα Κυπέλλου. Δεν προτίθεται όμως να επιτρέψει περαιτέρω την εμπλοκή του ποδοσφαίρου σε παιχνίδια και επιδιώξεις που υπερβαίνουν τις ποδοσφαιρικές αντιπαραθέσεις εντός του γηπέδου και επιχειρούν να φορτώσουν στην πλάτη του αθλήματος τις παθογένειες μιας ολόκληρης κοινωνίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα