Γκουερίνο στο gazzetta.gr: «Να γίνει επανάσταση μέσω του ΠΑΟΚ»

Γκουερίνο στο gazzetta.gr: «Να γίνει επανάσταση μέσω του ΠΑΟΚ»

Γκουερίνο στο gazzetta.gr: «Να γίνει επανάσταση μέσω του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Νέτο Γκουερίνο, μέλος της επιτροπής για τον εορτασμό των 90 χρόνων, μίλησε στο gazzetta.gr λίγα λεπτά μετά την απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως κάποιος έπρεπε να κάνει το πρώτο βήμα!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με χθεσινοβραδινές δηλώσεις του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προκειμένου η ομάδα να μην κατέβει στον επαναληπτικό του «Καραϊσκάκη».

Στην σύσκεψη που διεξήχθη μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ και της επιτροπής εορτασμού για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ (μεταξύ άλλων βρίσκονταν στην Τούμπα οι Μίχελ, Πρέλεβιτς, Γεροντίδης, Παπαδόπουλος, Γκουερίνο, Αποστολίδης, Λυσαρίδης και Γκοντσάρεβα) επικυρώθηκε η απόφαση περί απόσυρσης του «Δικεφάλου του Βορρά» από τον δεύτερο ημιτελικό!

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, ενώ υποβάλει πρόταση για την παρουσία ξένων διαιτητών.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα.

Ο παλαίμαχος φορ του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, ο οποίος παρέστη στο Δ.Σ. μίλησε στο gazzetta.gr κάνοντας λόγο για «επανάσταση» από την πλευρά του ΠΑΟΚ!

«'Ημασταν 11 μέλη της ομάδας για τα 90 χρόνια όπου ενημερωθήκαμε για την απόφαση του συλλόγου στηρίζοντας τον κ. Σαββίδη. Βγήκε ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ισχύουν όσα δήλωσε, αυτή είναι η θέση μας».

Ο Νέτο Γκουερίνο εξήγησε το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης θεωρώντας πως ήταν καιρός να γίνει το πρώτο βήμα.

«Κάποιος έπρεπε να κάνει το πρώτο βήμα. Είναι μία επανάσταση από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να αλλάξουμε το καθεστώς που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν γίνεται να δημιουργείται συνεχώς ένταση στα σωματεία, είναι καιρός να αλλάξει αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα