Το φύλλο αγώνα... καίει τον Μακ!

Το φύλλο αγώνα... καίει τον Μακ!

Gazzetta team
Το φύλλο αγώνα... καίει τον Μακ!

bet365

Βαρύς θα είναι ο πέλεκυς όπως φαίνεται για τον Μακ, με τον Σλοβάκο να έχει βρίσει τον Μήτσιο, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Ανδρέας Παππάς.

Αρκετά άσχημα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον Ρόμπερτ Μακ, καθώς στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, ο Ανδρέας Παππάς φέρεται να έχει γράψει πως ο Σλοβάκος άσος έφτυσε και έβρισε τον Μήτσιο. Συγκεκριμένα, έχει αναφερθεί πως είπε στον βοηθό περιοχής «f@@k you bastard», κάτι που απειλεί τον ποδοσφαιριστή του «δικέφαλου» με... καμπάνα από τέσσερις έως έξι αγωνιστικές.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 1δ. προβλέπεται τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών για "υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω προς τους διαιτητή, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή και γιατρό αγώνα". Ωστόσο, αν κριθεί ότι τα παραπτώματα είναι δύο (στην περίπτωση του Μακ έχουμε την εξύβριση και το φτύσιμο) και όχι μία κατ' εξακολούθηση, τότε οι 4+4 αγωνιστικές συμψηφίζονται και γίνονται έξι σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 4 του πειθαρχικού κώδικα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα