Πρέλεβιτς: «Απόλυτη στήριξη στον Σαββίδη» (video)

Πρέλεβιτς: «Απόλυτη στήριξη στον Σαββίδη» (video)

Πρέλεβιτς: «Απόλυτη στήριξη στον Σαββίδη» (video)

bet365

Η επιτροπή των 90 χρόνων συμμετείχε στο πρώτο μέρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που συνεχίζεται στην Τούμπα και συμφώνησε με τις αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη.

Τα μέλη της επιτροπής των 90 χρόνων κατέθεσαν τις απόψεις τους για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα, συμφώνησαν και αποδέχθηκαν, όπως έγραψε από νωρίς το Gazzetta.gr, με όλες τις θέσεις του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Κυρίως,είναι σύμφωνοι με την απόφασή του «να μην κατέβει η ομάδα στον Πειραιά».

Τα μέλη της επιτροπής αποχώρησαν από την Τούμπα, όπως συνεχίζεται το Δ.Σ. της ΠΑΕ, με την συμμετοχή και του Γιώργου Κούδα, συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης αναχώρησε για την Ρωσία.

Όπως είπε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, που προεδρεύει της επιτροπής των 90 χρόνων, «υπάρχει απόλυτη στήριξη στον Ιβάν Σαββίδη σε ότι έχει αποφασίσει να κάνει και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα είναι δίπλα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα