Ο Ιβάν δεν κάνει πίσω… Φτάνει στα άκρα!

Ο Ιβάν δεν κάνει πίσω… Φτάνει στα άκρα!

Ο Ιβάν δεν κάνει πίσω… Φτάνει στα άκρα!

bet365

Στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε στην Τούμπα το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη, και οι πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν ότι θα επικυρώσει τις θέσεις του μεγαλομετόχου.

Τα όσα αποφάσισε ο Ιβάν Σαββίδης και τα δημοσιοποίησε, μέσω των δηλώσεων στον OTE TV, συζητήθηκαν στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του ιδιοκτήτη και των στελεχών της ΠΑΕ στο «Μακεδονία Παλλάς» αργά το βράδυ της Τετάρτης και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Εκεί, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδειξε να είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω και να φτάσει στα άκρα! Θέλει να πάει συντεταγμένα και με πράξεις, όχι με λόγια, κατά του συστήματος, που σύμφωνα με τον ίδιο, ελέγχει και κρατάει δέσμιο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε ότι δεν θα κάνει πίσω και θα ξεκινήσει να υλοποιεί όλες τις αποφάσεις, που πήρε και αφορούν τόσο τη ρεβάνς του κυπέλλου, όσο και την στάση του ΠΑΟΚ στο θέμα της αλλαγής δεδομένων στην ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα στη σύσκεψη συζητήθηκαν και όλα όσα συνέβησαν στις κερκίδες και οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα. Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που απασχολεί τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και αναμένονται εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα.

Όλα αυτά αναμένεται να επικυρωθούν από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που συνεδριάζει από τις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Τούμπας, χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης για την Ρωσία, αλλά με την παρουσία και της επιτροπής για τα 90 χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα