Ανακοίνωσε τον Κόντε στους συνεργάτες του ο Αμπράμοβιτς

Ανακοίνωσε τον Κόντε στους συνεργάτες του ο Αμπράμοβιτς

Κώστας Ζάλιαρης
Ανακοίνωσε τον Κόντε στους συνεργάτες του ο Αμπράμοβιτς

bet365

Ο ιταλικός Τύπος ασχολείται γι' ακόμα μια μέρα με την υπόθεση της πρόσληψης του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι και τονίζει ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς το έχει ήδη... ανακοινώσει στους συνεργάτες του.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα που θα γίνει κι επίσημα γνωστό ότι ο Κόντε θα είναι ο επόμενος κόουτς των «μπλε» του Λονδίνου συνεχίζεται καθημερινά.

Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, κυρίως από την Ιταλία, παρουσιάζουν συνεχώς την υπόθεση τελειωμένη και σήμερα, η «Corriere dello Sport» τονίζει ότι ο Ρώσος μεγιστάνας της Τσέλσι είναι ξεκάθαρος όσον αφορά τον κόουτς που θα κάθεται στον πάγκο των εν ενεργεία Πρωταθλητών, από το καλοκαίρι και μετά.

Αυτός θα είναι ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, ο οποίος θα επιστρέψει σε συλλογικό επίπεδο έπειτα από το απόλυτα επιτυχημένο πέρασμά του από τη Γιουβέντους.

Τις προηγούμενες μέρες οι δύο πλευρές φέρονται να τα έχουν πει κι από κοντά για να διαπιστώσει ο Αμπράμοβιτς αν όντως ο Κόντε είναι τόσο εξαιρετικός χαρακτήρας όσο του τον είχαν παρουσιάσει και το μεγάλο αφεντικό της Τσέλσι έχει πλέον σχηματίσει την καλύτερη άποψη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα