Πογιέτ: «Σας θέλω όλους έτοιμους»

Πογιέτ: «Σας θέλω όλους έτοιμους»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Σας θέλω όλους έτοιμους»

bet365

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να στέλνει μήνυμα στους παίκτες του, θέλοντας να τους κρατήσει όλους σε εγρήγορση.

Το βαρύ πρόγραμμα της ΑΕΚ με τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζεται με την αναμέτρηση της Πέμπτης (3/3) απέναντι στον Ατρόμητο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να θέλει να κρατήσει όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα, τόσο για το εν λόγω παιχνίδι, όσο και ενόψει της συνέχεια που ακολουθεί για την «Ένωση».

«Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, διότι όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσετε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση», ήταν μερικά από τα λόγια του Ουρουγουανού προς τους «κιτρινόμαυρους» στην προπόνηση της Τετάρτης (2/3), σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα