Φουστέρ: «Κάθε χρόνο πάμε και πιο πίσω»

Φουστέρ: «Κάθε χρόνο πάμε και πιο πίσω»

Gazzetta team
Φουστέρ: «Κάθε χρόνο πάμε και πιο πίσω»

bet365

Θυμωμένος και απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, επισημαίνοντας πως αν το θέλουν οι αρμόδιοι είναι εύκολο να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

«Κάθε χρόνο πάμε και πιο πίσω. Κι είναι κάτι που επαναλαμβάνεται. Με θυμώνει και με λυπεί γιατί αυτές τις εικόνες τις βλέπουν και παιδιά. Είμαι 100% εναντίον τέτοιων περιστατικών, σε όποιο γήπεδο κι αν συμβαίνουν. Δεν ξέρω γιατί γίνονται αυτά. Είναι εύκολο να βρεθεί λύση εάν το θέλουν οι αρμόδιοι. Είμαι Ισπανός και στην πατρίδα μου συνέβαιναν παλιότερα τέτοια επεισόδια. Όμως η Ομοσπονδία και η Λίγκα αποφάσισαν αν εφαρμόσουν τους νόμους, να μην επιτρέπουν την είσοδο αντικειμένων στα γήπεδα και σταμάτησαν τα επεισόδια», ανέφερα χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα