Αποχώρησαν από άλλη έξοδο ο Παππάς και οι βοηθοί του

Gazzetta team
Αποχώρησαν από άλλη έξοδο ο Παππάς και οι βοηθοί του

bet365

Από την έξοδο της Θύρας 7 και όχι από αυτή των αποδυτηρίων της Τούμπας αποχώρησαν ο Παππάς και οι βοηθοί του, προκειμένου να αποκλειστεί οποιαδήποτε πιθανότητα να υπάρξει παραπάνω ένταση.

Αρκετή ώρα μετά τα επεισόδια και παρότι η κατάσταση φαινόταν να είχε ηρεμήσει, οι διαιτητές της αναμέτρησης, Παππάς, Τάτσης και Μήτσιος αποχώρησαν από την Τούμπα, όχι όμως από την έξοδο των αποδυτηρίων, αλλά από αυτήν της Θύρας 7, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε κίνδυνο.

Σε ότι αφορά το φύλλο αγώνα και τα επεισόδια, ο Παππάς φαίνεται πως έχει καταγράψει όλα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση και υπέπεσαν στην αντίληψη του, οδηγώντας τελικά μέχρι και την οριστική διακοπή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα