Εκτός πλάνων ο Κοζορώνης με Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Εκτός πλάνων ο Κοζορώνης με Παναιτωλικό

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναιτωλικό και ο Πετράκης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Κοζορώνη.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Παναιτωλικός και η προετοιμασία των Ηπειρωτών για το ματς με τους Αγρινιώτες συνεχίστηκε με μία προπόνηση την Τετάρτη (2/3). Σε αυτή ήταν άπαντες παρόντες, όμως ο Γιάννης Πετράκης καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (5/3) χωρίς τον Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη.

Ο 23χρονος χαφ, ο οποίος μετράει μέχρι τώρα 20 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα και 2 εμφανίσεις στο Κύπελλο, έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και από την τεχνική ηγεσία αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο προσεχές παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής. Από εκεί και πέρα, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ταχύτητας και ταχυδύναμης, μικρά αγωνιστικά παιχνίδια και δίτερμα.

Έτσι, η προετοιμασία του «Άγιαξ» θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση την Πέμπτη (3/3) και θα ολοκληρωθεί με άλλη μία την Παρασκευή (4/3), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Τέλος, να σημειώσουμε ότι πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Νόε Ακόστα, αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με την ΠΑΕ να στέλνει ευχές στο ζευγάρι.

«Για δεύτερη φορά μπαμπάς ο Noé Acosta. Η σύζυγος του Almudena έφερε χθες στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Noé, Almudena σας ευχόμαστε τα καλύτερα. Να σας ζήσει!», ήταν οι ευχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα