Γιουβέντους και Ρόμα για Φορτούνη!

Γιουβέντους και Ρόμα για Φορτούνη!

bet365

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού έχει μπει στο στόχαστρο της «Μεγάλης Κυρίας» ενώ και η Ρόμα παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Το όνομά του θα παίξει για πολλές ομάδες. Από τώρα και μέχρι το καλοκαίρι. Ο Κώστας Φορτούνης έχει κάνει μια γεμάτη χρονιά η οποία βεβαίως δεν έχει τελειώσει. Η μικρή του ηλικία, το γεγονός ότι απέδωσε καλά σε ευρωπαϊκά ματς αλλά και φυσικά το ότι είναι βασικός στέλεχος της Εθνικής έχει αναγκάσει αρκετούς ευρωπαϊκούς σύλλογους να τον έχουν από κοντά.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Γιουβέντους ήδη τον έχει πολύ ψηλά στην λίστα της. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα δεν είναι μόνο η «Μεγάλη Κυρία» που τον έχει στα υπόψιν αλλά και η Ρόμα (των Μανωλά, Τοροσίδη) που παρακολουθεί την περίπτωσή του. Δεν έχουν περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα χρήματα που μπορεί να φτάσει μια πιθανή μεταγραφή του.

Ομως και μόνο το γεγονός ότι ο Φορτούνης ακούγεται για την Γιουβέντους δείχνει το που μπορεί να φτάσει η μεταγραφή του το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα