Πιθανότητες για αποστολή ο Αμπντούν

Πιθανότητες για αποστολή ο Αμπντούν

Νίκος Τσιώκος
Πιθανότητες για αποστολή ο Αμπντούν

bet365

Ο Τζαμέλ Αμπντούν ανεβάζει καθημερινά στροφές και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή για το εντός έδρας ματς της Βέροιας με τον Λεβαδειακό.

Μπορεί να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς από την προηγούμενη εβδομάδα, όμως ο Τζαμέλ Αμπντούν έμεινε εκτός για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Ο Αλγερινός είχε μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση, όμως ανεβάζει καθημερινά στροφές και πλέον βρίσκεται στο 80-90%, ώστε να είναι πιθανό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Βέροιας για το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Βέβαια, αυτό θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να αποφασίζει μέχρι το Σάββατο (5/3), όταν θα ανακοινώσει και την αποστολή. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» ενόψει του αγώνα με τους Βοιωτούς συνεχίστηκε με μία προπόνηση την Τετάρτη (2/3).

Αυτή περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, ταχυδύναμης και δίτερμα τακτικής, με τους απόντες να είναι οι γνωστοί. Ο Λόπεζ έμεινε εκτός, ο Μπατιόν ακολούθησε ατομικό και οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (3/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα