Πιθανότητες για αποστολή ο Αμπντούν

Πιθανότητες για αποστολή ο Αμπντούν

Ο Τζαμέλ Αμπντούν ανεβάζει καθημερινά στροφές και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή για το εντός έδρας ματς της Βέροιας με τον Λεβαδειακό.

Πιθανότητες για αποστολή ο Αμπντούν

Μπορεί να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς από την προηγούμενη εβδομάδα, όμως ο Τζαμέλ Αμπντούν έμεινε εκτός για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Ο Αλγερινός είχε μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση, όμως ανεβάζει καθημερινά στροφές και πλέον βρίσκεται στο 80-90%, ώστε να είναι πιθανό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Βέροιας για το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Βέβαια, αυτό θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να αποφασίζει μέχρι το Σάββατο (5/3), όταν θα ανακοινώσει και την αποστολή. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της «βασίλισσας του Βορρά» ενόψει του αγώνα με τους Βοιωτούς συνεχίστηκε με μία προπόνηση την Τετάρτη (2/3).

Αυτή περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, ταχυδύναμης και δίτερμα τακτικής, με τους απόντες να είναι οι γνωστοί. Ο Λόπεζ έμεινε εκτός, ο Μπατιόν ακολούθησε ατομικό και οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (3/3).

Best of internet