Χωρίς εισιτήριο στο ματς με ΑΕΚ οι γυναίκες!

Gazzetta team
Χωρίς εισιτήριο στο ματς με ΑΕΚ οι γυναίκες!

bet365

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε όλες τις γυναίκες στον αγώνα του Αστέρα με την ΑΕΚ (7/3), όπως γνωστοποίησαν οι Αρκάδες.

Την Τρίτη στις 8 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στον Αστέρα Τρίπολης θέλησαν να κάνουν ένα δώρο σε όσες αγαπάνε και την ομάδα. Ποιο είναι αυτό; Στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για το ασθενές φύλο, όπως ανακοίνωσαν οι Αρκάδες.

Συνολικά η ανακοίνωσή τους για τα εισιτήρια της Δευτεριάτικης αναμέτρησης με την Ένωση, έχει ως εξής: «Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τετάρτη 2 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο της Θύρας 2 του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τις 11:00 έως και τις 17:00. Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00μμ έως και τις 19:30, ώρα έναρξης του αγώνα.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τις θύρες 1,2 και 3 με αξία 20€ για τη Θύρα 2 και 25€ για τις Θύρες 1 και 3.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου - Διεθνής Ημέρα των Δικαιωμάτων των Γυναικών) η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ αποφάσισε η είσοδος στο γήπεδο για όλες τις γυναίκες να είναι ελεύθερη»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα