Φουστέρ: «Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου»

Φουστέρ: «Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου»

Αντώνης Σαούλης
Φουστέρ: «Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου»

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε και στην Marca κι αναφέρθηκε στο περιβραχιόνιο, τον Ερνέστο, τον Μίτσελ, τον Σίλβα και φυσικά το συμβόλαιό του.

Μετά την «As», ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε και στην «Marca». Βλέπετε, δεν είναι και μικρό πράγμα να κατακτάς για έκτη σερί φορά πρωτάθλημα. Εστω κι αν είσαι Ισπανός. Και ο Φουστέρ το έχει καταφέρει με τον Ολυμπιακό. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει γίνει θέμα στην πατρίδα του. Πλέον με έξι χρόνια στην πλάτη και το περιβραχιόνιο στο μπράτσο μπορεί να μιλήσει για πολλά θέματα. Και το έκανε... Αρχίζοντας από την στιγμή που πήρε την απόφαση να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα.

«Οταν με κάλεσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μου είπε οτι ψάχνει έναν παίκτη με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Μετά από αρκετή σκέψη, το αποφάσισα και δε το μετάνιωσα στιγμή. Χρωστάω τα πάντα στον Ολυμπιακό. Εχω περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου», είπε για να ερωτηθεί στην συνέχεια για το γεγονός ότι έχει παραμείνει στον σύλλογο για έξι σερί χρόνια.

«Είμαι πολύ περήφανος που έχω... επιβιώσει. Δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό. Τον πιο μεγάλο και σημαντικό σύλλογο στην Ελλάδα όπου κάθε χρόνο έρχονται και φεύγουν 13 με 14 παίκτες».

Οσο για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος αρχηγός του Ολυμπιακό; «
Το να φοράς το περιβραχιόνιο είναι τεράστια ευθύνη. Ο σύλλογος έχει μια απίστευτα μεγάλη επιρροή στον κόσμο», είπε για ν' αναφερθεί στη συνέχεια στο πρωτάθλημα το οποίο ήταν το πιο δύσκολο κατά την γνώμη του.

«
Το πρώτο. Ηταν το πιο δύσκολο επειδή ο Παναθηναϊκός ήταν πρωταθλητής και η διαφορά των δύο ομάδων ήταν πιο μικρή».

Ο Φουστέρ αναφέρθηκε και στο ματς με την Βέροια στο οποίο σκόραρε δύο φορές και σφράγισε τον τίτλο στον Ολυμπιακό. «Το να σκοράρω δύο φορές στο παιχνίδι που μας χάρισε και μαθηματικά τον τίτλο ήταν υπέροχο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Και φυσικά βοήθησε και μένα γιατί είχα μία δύσκολη σεζόν και δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής» και πρόσθεσε «Πάντα πρέπει να πανηγυρίζεις έναν τίτλο. Αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο με αυτούς γιατί έχουμε και το Κύπελλο και ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Και θέλουμε να κατακτήσουμε κι αυτό τον στόχο. Θα είναι το τέταρτο για μένα».

Ερωτηθείς για τον Μάρκο Σίλβα και παρά το γεγονός ότι δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής με τον Πορτογάλο στον πάγκο είπε πως «Ε
ίναι ένας νέος προπονητής με πολύ λαμπρό μέλλον. Ειδικά στο κομμάτι της τακτικής» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Βαλβέρδε και Μίτσελ λέγοντας ότι «Ο Βαλβέρδε είχε δύο θητείες στην Ελλάδα και ήταν πετυχημένος. Κάθε φορά που ψάχνουν νέο προπονητή θέλουν ένα μοντέλο σαν αυτό του Βαλβέρδε. Ο Μίτσελ έκανε καλή δουλειά κι άφησε θετικά πράγματα για να τον θυμούνται ειδικά όταν πέρασε τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του λέγοντας πως «Τ
ο συμβόλαιό μου τελειώνει τον Ιούνιο, αλλά πρώτα θέλω να τελειώσει η σεζόν και μετά θα δουμε τι θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα