Σαββίδης: «Να σταματήσει αυτή η ασυδοσία του κέντρου»

Σαββίδης: «Να σταματήσει αυτή η ασυδοσία του κέντρου»

bet365

Διευκρινήσεις έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας σήμερα σε συνεργάτες του, αναφορικά με τη δήλωση περί διάλυσης του αθηναϊκού ποδοσφαίρου στη Νέα Υόρκη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι δεν εννοούσε τις αθηναϊκές ομάδες, «αλλά τη νοοτροπία που διαχωρίζει το κέντρο από την περιφέρεια». Κι αυτό γιατί όπως έλεγε στα στελέχη της ΠΑΕ, «έχω διαπιστώσει ότι το κέντρο είναι ασύδοτο και ανεξέλεγκτο, ενώ ποδοσφαιρικά η περιφέρεια πιο ανεξάρτητη και αγνή».

Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά αυτό που θέλει να πετύχει είναι «να σταματήσει αυτή η ασυδοσία του κέντρου» κι όπως έλεγε γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, «πρέπει να εξισωθούν όλες οι ομάδες κάτω από πλαίσιο ισονομίας και να γίνουν αυτάρκεις».

Ο Ιβάν Σαββίδης επανέλαβε, ότι η δήλωσή του δεν είχε καμία σχέση με τις αθηναϊκές ομάδες και όπως τόνιζε «δεν επιθυμώ τη διάλυση καμιάς εξ αυτών»!

Οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάνω στην κουβέντα που έγινε γύρω από τις δηλώσεις του ομογενή επιχειρηματία από το Ροστόφ στάθηκαν και στη δήλωση "πρέπει να αλλάξουν οι Ελληνες", που είχε πει αποχωρώντας από το Καραϊσκάκη πριν μερικές εβδομάδες. Ατάκα που σήκωσε πολύ συζήτηση, καθώς άλλο εννοούσε και άλλο άφησε να εννοηθεί. "Το σωστό είναι να αλλάξουμε οι Ελληνες, γιατί και εγώ είμαι Ελληνας, και η δήλωση αφορούσε τον τρόπου αντιλαμβανόμαστε και συμμετέχουμε στο ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο κ. Σαββίδης.

Επίσης, για άλλη μια φορά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο κομμάτι του κόσμου ξεκαθαρίζοντας ότι είναι διατεθειμένος να συζητήσει μαζί τους, να σεβαστεί την άποψή τους, ακόμη και να μπει στη διαδικασία έρευνας για το τι θέλει ο κόσμος από την ομάδα.

Αυτό που ξεκαθάρισε, πάντως, με αφορμή και μια τοποθέτηση του («αν είμαι εγώ το πρόβλημα, φεύγω αύριο το πρωί»), μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, είναι ότι θέλει να ξέρει και να ερευνήσει την συνολική άποψη του κόσμου του ΠΑΟΚ και όχι μόνο μιας μερίδας οπαδών, οι οποίοι τον προσεγγίζει με θυμό μετά από κάποιο ανεπιτυχές παιχνίδι.

"Σεβόμαστε τους συνταξιούχους", ήταν η απάντηση του Ιβάν Σαββίδη όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει μια δήλωση, περί "yesman γύρω από τον Σαββίδη", του Διονύση Ψωμιάδη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα