Τούμπα: Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι (video)

Τούμπα: Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι (video)

bet365

Το ντέρμπι του κυπέλλου, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, είναι προ των πυλών και το gazzetta.gr σας βάζει στο κλίμα για το τι συμβαίνει στο γήπεδο.

Η εικόνα εκτός του γηπέδου αρχίζει σιγά σιγά να θυμίζει ημέρα ντέρμπι. Από τις 9 το πρωί έχουν ανοίξει τα εκδοτήρια, φίλαθλοι περνούν για να προμηθευτούν ένα από τα περίπου 6.000 εισιτήρια, που έχουν απομείνει (από τα 19.500 εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει), καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει sold out μόνο για τη θύρα 7.

Μέχρι και την έναρξη του αγώνα (19.30) θα συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων από τα γκισέ της Τούμπας.

Τα «βαν» του συνδρομητικού καναλιού του OTE TV, που θα μεταδώσει σε HD εικόνα το ντέρμπι του κυπέλλου, είναι στο πάρκινγκ του γηπέδου έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία για τις ζωντανές συνδέσεις, ενώ στη θέση της είναι η -all time classic- «λαϊκή αγορά» της Τετάρτης, ακριβώς δίπλα από το γήπεδο.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κανάλι της στο Youtube με πλάνα από την προετοιμασία των ανθρώπων του γηπέδου...

Το πρωί στο γήπεδο βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, καθώς συμμετείχε στην καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, των διαιτητών και της αστυνομίας.

Ο κ. Θεοδωρίδης αποχώρησε βιαστικά από το γήπεδο, συνοδευόμενος από άνδρες της ασφάλειας του Ολυμπιακού, «εμείς ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο» ακούστηκε να λέει φεύγοντας, ενώ αρκετά νωρίς αναμένεται να φτάσει στην Τούμπα και ο Ιβάν Σαββίδης, που από το βράδυ της Τρίτης είναι στη Θεσσαλονίκη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ προτίθεται να επιβλέψει τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, που ο ίδιος έχει ζητήσει να ληφθούν για τον σημερινό αγώνα, ενώ δεν έχει ενημερώσει οριστικά τους ανθρώπους της ομάδας για το αν θα παρακολουθήσει το ντέρμπι από τη Θύρα 4, όπως τους είχε πει πριν αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα