Ο έλεγχος των δανεικών του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο έλεγχος των δανεικών του ΠΑΟΚ

bet365

Ρόμπιν Ολσεν και Κυριάκος Σαββίδης πήραν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στις νέες ομάδες τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στον έλεγχο των δανεικών της.

Ο Ρόμπιν Όλσεν αγωνίστηκε με την Κοπεγχάγη, ενώ ο Κυριάκος Σαββίδης με την Ζέμπλιν στη Σλοβακία, σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ήταν εκτός αποστολής, όπως και ο Φακούντο Περέιρα στην Αργεντινή με την Ράσινγκ Κλουμπ.

Αναλυτικά ο έλεγχος των δανεικών από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Φακούντο Περέιρα (Ράσινγκ Κλουμπ-Μπόκα Τζούνιορς 1-0)
Στην κερκίδα ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Φακούντο Περέιρα, που είδε την ομάδα του να παίρνει σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς με 1-0.

Ευθύμης Κουλούρης (Άρης Λεμεσού-Ανόρθωση 0-0)
Ο Ευθύμης Κουλούρης δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του στην εκτός έδρας λευκή ισοπαλία της Ανόρθωσης κόντρα στον Άρη Λεμεσού.

Βασίλης Παπαδόπουλος (Παραλίμνι-Ομόνοια 1-4)
Βαριά ήττα για το Παραλίμνι, το οποίο μοιάζει πολύ δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

Δημήτρης Πόποβιτς (Ελπίδα Ξυλοφάγου-Καρμιώτισσα 0-4)
Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στην δεύτερη κατηγορία της Κύπρου οΔημήτρης Πόποβιτς με την φανέλα της Καρμιώτισσας. Στην νέα νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ελπίδα Ξυλοφάγου ο νεαρός εξτρέμ πέτυχε ένα τέρμα και έδωσε μία ασίστ, όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.

Ρόμπιν Όλσεν (Κοπεγχάγη-Έσμπιεργκ 2-1)
Επίσημη πρώτη για τον Ρόμπιν Όλσεν με την φανέλα της Κοπεγχάγη κόντρα στην Έσμπιεργκ, παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα της Δανίας. Ο Σουηδός πορτιέρο πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, ενώ δεν φέρει καμία ευθύνη στο γκολ που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι.

Κυριάκος Σαββίδης / Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε-Σπαρτάκ Τρνάβα 0-1)
Το ντεμπούτο του με την φανέλα της νέας του ομάδας πραγματοποίησε οΚυριάκος Σαββίδης, κόντρα μάλιστα σε μία ομάδα που είχε αγωνιστεί εναντίον της άλλες δύο φορές μέσα στην σεζόν. Η Σπαρτάκ Τρνάβα πέρασε από την έδρα της Ζέμπλιν, με τον νεαρό μέσο να περνάει στο 67′ στο γήπεδο, εμφανώς τρακαρισμένος και χωρίς να καταφέρει να αλλάξει την μοίρα του αγώνα. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης είδε το παιχνίδι από την εξέδρα και περιμένει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την επόμενη αγωνιστική.

Αχιλλέας Πούγγουρας / Δημήτρης Γιαννούλης (Ολυμπιακός-Βέροια 3-0)
Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Βέροιας κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας από την άλλη επέστρεψε στην 11άδα της ομάδας της Ημαθίας και είχε πολύ καλή παρουσία, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κρίστι Κιόσε (Πανσερραϊκός-Καλλιθέα 3-2)
Δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο για τον Κρίστι Κιόσε με την φανέλα τουΠανσερραϊκού στην νίκη επί της Καλλιθέας. Ο νεαρός Αλβανός κάλυψε την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και παρά το ότι υπέπεσε σε πέναλτι δεν επηρεάστηκε και είχε θετική παρουσία.

Γιάννης Τσολακίδης (Πανελευσινιακός-Παναιγιάλειος 0-2)
Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ως δεξί μπακ, χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του να αποφύγει μία ακόμα ήττα. Ο Παναλευσιανιακός μοιάζει να έχει χάσει οριστικά το τρένο της σωτηρίας.

Στέφανος Πολύζος (Αιγινιακός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 6-1)
Σε φάση αποθεραπείας βρίσκεται ο Στέφανος Πολύζος, ο οποίος είδε την ομάδα του να διασύρει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 6-1 και να παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Σάββας Τουμανίδης (Αγιονέρι-ΑΟ Καβάλα 1-1)
Μία ακόμη γεμάτη συμμετοχή για τον Σάββα Τουμανίδη, ο οποίος εδώ και δύο μήνες έχει πάρει φανέλα βασικού στον ΑΟ Καβάλα. Κόντρα στο Αγιονέριείχε θετική παρουσία και προσέφερε και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Κώστας Παναγιωτούδης / Νίκος Βασαΐτης (ΑΠΕ Λαγκαδά-Άρης 2-3)
Ο Κώστας Παναγιωτούδης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, όπου η ΑΠΕΛ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Ο Νίκος Βασαΐτης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

#Ρεπό είχε ο Πιερικός του Βασίλη Χατζηδίμπα στον δεύτερο όμιλο της Football League 2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα