Μαντζουράκης: «Δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα, βλέπω ισοπαλία»

Gazzetta team
Μαντζουράκης: «Δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα, βλέπω ισοπαλία»

bet365

Τις προβλέψεις του για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, έκανε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Μαντζουράκης.

Ισοπαλία βλέπει στο ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ο Γιάννης Μαντζουράκης, όπως τόνισε στον «Arena fm», με τον τεχνικό του Παναιτωλικού να κάνει τις προβλέψεις του.

«Δύσκολο παιχνίδι. Δύο ομάδες, η μια είναι ανώτερη από την άλλη και σε υλικό και σε αυτοπεποίθηση, πήρε το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ όμως επανέρχεται σε καλό ρυθμό. Είναι ένα παιχνίδι που πιο πολύ το βλέπω για Χ.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα δυνατό κέντρο ανάπτυξης. Ελέγχει ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ έχει ομάδα για αντεπίθεση. Και οι δυο ομάδες θα ρίξουν βάρος στην τακτική τους. Είναι διαφορετικό ματς, είναι ματς κυπέλλου, όχι πρωταθλήματος.

Η Τούμπα πάντα παίζει ρόλο. Ένα λεπτό από τα 90 φτάνει για να γυρίσει το ματς προς τη μια ή την άλλη ομάδα. Ο κόσμος μπορεί κάλλιστα να κάνει τους παίκτες να υπερβάλλουν. Ο Παππάς σε τέτοιο παιχνίδι είναι υποχρεωμένος να παίξει 50-50. Παίζουν δυο ομάδες με τεράστια οντότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα