Διευκρινίσεις για το... μυστικό ραντεβού των «μεγάλων» της Πρέμιερ

Κώστας Ζάλιαρης
Διευκρινίσεις για το... μυστικό ραντεβού των «μεγάλων» της Πρέμιερ

bet365

Η συνάντηση εκπροσώπων των «Big-5» της Πρέμιερ Λιγκ επιβεβαιώθηκε, όμως, αυτό που συζητήθηκε, δεν ήταν η αποχώρηση από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τρόποι για τη βελτίωσή του...

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τα βρετανικά Μέσα σχετικά με το ρεπορτάζ της «Sun» που μιλούσε για κουβέντα περί... Prexit και δημιουργίας νέας ευρωπαϊκής λίγκας με άλλες μεγάλες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, υπήρξαν κάποιες διευκρινίσεις.

Βάσει αυτών, λοιπόν, αρχικά το ραντεβού επιβεβαιώθηκε πως έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο του Λονδίνου, έπειτα από πρωτοβουλία του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου και ιδρυτή του International Champions Cup, Στίφεν Ρος.

Στη συνάντηση όντως βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γαζίδης, ο ομόλογός του στη Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο και αυτός της Λίβερπουλ, Ίαν Ερ.

Αυτό, όμως, που φαίνεται ότι συζήτησαν ήταν κυρίως τα ματς που κλείνουν οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία, η συμμετοχή στο International Champions Cup και τρόποι βελτίωσης του Τσάμπιονς Λιγκ στο γενικότερο κλίμα αλλαγής που επικρατεί...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα