Εξετάζει τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη ο Κοντονής

Εξετάζει τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη ο Κοντονής

Gazzetta team
Εξετάζει τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη ο Κοντονής

bet365

Την έκθεση της ΓΑΔΑ για τα επεισόδια που συνέβησαν έξω από το Καραϊσκάκη πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής.

Βάσει των όσων έχουν αναφερθεί, περί τα 200 άτομα, φίλοι των «ερυθρολεύκων», έκλεισαν κατά διαστήματα την πορεία της αποστολής της Άντερλεχτ που κατευθυνόταν στο γήπεδο λίγο μετά τις 20:00, το απόγευμα της Πέμπτης.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ προσπάθησε ν' απομακρύνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όμως η πορεία της αποστολής των Βέλγων συνεχίστηκε από την Ποσειδώνος.

Στους Αστυνομικούς άρχισαν να εκτοξεύονται πέτρες και ξύλα στην «ενέδρα θανάτου», όπως χαρακτηρίστηκε, ενώ ακολούθησαν και μάχες σώμα με σώμα με τους οπαδούς. Δύο αστυνομικοί λέγεται πως έπεσαν στο έδαφος από τα χτυπήματα και συνάδελφοί τους πυροβόλησαν στον αέρα για να φοβίσουν τους οπαδούς.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κουτίνιο σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή στο Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίστηκαν τελικά 11 αστυνομικοί με τραυματισμούς, όμως δεν είχαν κάτι σοβαρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» ο Σταύρος Κοντονής ενημερώθηκε για τα επεισόδια από δημοσιεύματα και ζήτησε από τη ΓΑΔΑ την έκθεση για να δει αν υπάρχει λόγος να επέμβει καθώς ο νέος νόμος επιτρέπει στον υφυπουργό Αθλητισμού να επιβάλλει πρόστιμα ακόμη και σε ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα