Με απουσίες ενόψει ΠΑΟΚ ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες ενόψει ΠΑΟΚ ο Πανθρακικός

bet365

Με απουσίες ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Πανθρακικός. Σφίξιμο στον προσαγωγό ο Χρήστου, ατομικά οι Λαδάκης, Μελίσσης, αποκατάσταση ο Τζάνης. Από Τετάρτη (2/3) τα εισιτήρια του αγώνα με τον «Δικέφαλο».

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-4), στον Πανθρακικό ξεκίνησε η προετοιμασία για ένα ακόμα παιχνίδι στην Κομοτηνή, αυτό με τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε με μία προπόνηση την Τρίτη (1/3), αφού για τη Δευτέρα (29/2) υπήρχε προγραμματισμένο ρεπό.

Σε αυτή ο Γιάννης Χατζηνικολάου μέτρησε τέσσερις απουσίες, αφού ο Χρήστου ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον προσαγωγό και έμεινε εκτός, ενώ οι Λαδάκης, Μελίσσης γυμνάστηκαν ατομικά και ο Τζάνης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε παιχνίδι 5 εναντίον 2 και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για όσους έπαιξαν την Κυριακή (28/2) και πιο έντονη προπόνηση για τους υπόλοιπους.

Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (2/3). Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι από αύριο θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16.

Από την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 οι φίλαθλοί μας μπορούν να προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ (οδός Ηροδότου 28-Κτίριο Β') εισιτήρια για τον αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (28/02) στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με την ομάδα μας να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται ότι η κερκίδα Δ (Θύρες 5 & 6) θα λειτουργήσει για τις ανάγκες μεμονωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση θα γίνεται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.viva.gr μέσα από το σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panthrakikos-agones-2015-16/.

Επίσης, την Κυριακή το εκδοτήριο στη Θύρα 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής πρόκειται να είναι ανοικτό για το κοινό από τις 11:00 το πρωί, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι φίλαθλοί μας θα θελήσουν να προμηθευτούν το εισιτήριό του την ημέρα του αγώνα.

Επισημαίνεται πως με βάση όσα προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος:

-Το εισιτήριο είναι ηλεκτρονικό και ονομαστικό και δε μεταβιβάζεται.

-Για την έκδοση του εισιτηρίου απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή, με την προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο καθώς και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

-Για την έκδοση του εισιτηρίου απαιτείται, επίσης, η προσκόμιση της Κάρτας Φιλάθλου.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοί μας να προσέλθουν έγκαιρα στις θύρες, έχοντας μαζί τους όλα τα παραπάνω, και να έχουν την προσήκουσα υπομονή, καθώς θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την έκδοση του ονομαστικού ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΑ 1: τιμή 20 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών.
ΘΥΡΑ 2: τιμή 10 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών.
ΘΥΡΑ 6: τιμή 15 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών.
ΘΥΡΑ VIP: τιμή 30 ευρώ και 5 ευρώ για παιδιά έως 14 ετών.

Ώρες λειτουργίας γραφείων:

Δευτέρα: 9.00 - 15.00
Τρίτη: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Τετάρτη: 9.00 - 15.00
Πέμπτη: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Παρασκευή: 9.00 - 15.00 & 18.00 - 20.30
Σάββατο: 9.00 - 14.00

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα