Χωρίς Σιόντη στη Λεωφόρο η Βέροια

Χωρίς Σιόντη στη Λεωφόρο η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Σιόντη στη Λεωφόρο η Βέροια

bet365

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα εκτίσει την ποινή του ο Σιόντης λόγω καρτών. Δίτερμα με την Κ20 για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν έπαιξαν, ίδιες απουσίες για Βέροια.

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Στέφανος Σιόντης και την Τρίτη (1/3) ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

Ο αμυντικός χαφ της Βέροιας θα το πράξει αυτό στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ώστε να είναι διαθέσιμος για τα υπόλοιπα πέντε ματς μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, μετά το ρεπό της Δευτέρας (29/2), οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας του Βορρά» επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του ερχόμενου εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο και εσωτερικό διπλό με την Κ20 για τους υπόλοιπους.

Αυτό έγινε με σκοπό να πάρουν χρόνο συμμετοχής και όσοι δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι τώρα, ώστε να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Στο εν λόγω δίτερμα πήραν μέρος και οι Τζαμέλ Αμπντούν, Σωτήρης Μπαλάφας.

Ωστόσο, για τον πρώτο αποτελεί ερωτηματικό αν θα είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης για να βρεθεί και πάλι στην αποστολή στο προσεχές ματς, ενώ για τον δεύτερο είναι νωρίς ακόμα να επανέλθει σε ρυθμούς αγώνα.

Όσον αφορά τους απόντες, ήταν και πάλι οι γνωστοί, με τον Λόπεζ να μένει εκτός, τον Μπατιόν να συνεχίζει ατομικό και τους Βεργώνη, Κόλα, Νάστο να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας για το παιχνίδι της Κυριακής (6/3) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (2/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα