Άφησε ξανά ανοιχτό το μέλλον του ο Φουστέρ

Άφησε ξανά ανοιχτό το μέλλον του ο Φουστέρ

Άφησε ξανά ανοιχτό το μέλλον του ο Φουστέρ

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε στην AS για την φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό, την αγάπη του κόσμου και το μέλλον του στην Ελλάδα.
Ο Ισπανός αρχηγός των Πειραιωτών τόνισε στο ισπανικό έντυπο για:
Το πως πανηγύρισε το πρωτάθλημα: «Πολύ χαλαρά. Μεσοβδόμαδα παίζουμε ημιτελικό Κυπέλλου και για αυτό δεν το γιορτάσαμε ιδιαίτερα. Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό και να πάρουμε ένα ακόμη νταμπλ».
Το ότι έχει συνηθίσει τους τίτλους: «Είναι πάντα καλό νέο να κατακτάς τον τίτλο. Έχω πανηγυρίσει έξι σε ισάριθμες σεζόν στην Ελλάδα. Ο φετινός όμως είναι ιδιαίτερος, επειδή καταφέραμε να τον κατακτήσουμε πριν καν τελειώσει ο Φεβρουάριος».
Το κατά πόσον είναι... περίπατος για τον Ολυμπιακό το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η φετινή σεζόν είναι εκπληκτική για μας. Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο μόνο με νίκες. Μοιραία, στο τέλος ξέραμε ότι η διαφορά που είχαμε θα μας έδινε αργά ή γρήγορα τον τίτλο, όμως όταν έρχεται αυτή η ώρα το πανηγυρίζεις το ίδιο. Στο τελευταίο ματς που μας έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο κατάφερα και πέτυχα δύο γκολ οπότε αυτό με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο».
Το εάν είχε όνειρό του να σκοράρει την ημέρα που θα έπαιρνε και μαθηματικά τον τίτλο ο Ολυμπιακός: «Είναι ιδιαίτερο, χωρίς αμφιβολία. Για μένα ακόμη περισσότερο, γιατί πέρασα μια δύσκολη σεζόν κατά την οποία δεν είχα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ήταν δύο πολύ σημαντικά γκολ και εισέπραξα την αγάπη του κόσμου, ο οποίος είναι πάντα εκπληκτικός απέναντί μου».
Το τι περίμενε ερχόμενος στην Ελλάδα και το εάν πίστευε πως θα έπαιρνε τόσους τίτλους: «Όχι. Κοιτάω πίσω μου και θυμάμαι όταν με πήρε τηλέφωνο ο Βαλβέρδε και μου είπε ότι ήθελε να δοκιμάσω μια νέα περιπέτεια στον Ολυμπιακού. Το να είμαι ακόμη στην ομάδα και να έχω πανηγυρίσει τόσες επιτυχίες είναι κάτι που δεν μπορούσα να το φανταστώ».
Την κυριαρχία του Ολυμπιακού και το ότι ο Παναθηναϊκός έχει πέσει αισθητά: «Είναι ο πιο πετυχημένος σύλλογος στη χώρα και τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει κοντά στο να είναι σημαντικός ''παίκτης'' και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Περάσαμε μια φορά από τον όμιλο του Champions League και φτάσαμε πολύ κοντά στο να το κάνουμε σε άλλες δύο περιπτώσεις. Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε και να έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες. Όταν ο μεγάλος σου αντίπαλος δείχνει σημάδια αδυναμίας παίζει το ρόλο του, όμως είναι σημαντικό να μην αποτυγχάνεις εσύ από την πλευρά σου. Δεν θέλω να μειώσω όσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός. Το να κερδίζεις όλα τα ματς σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα είναι δύσκολο, ειδικά εκτός έδρας κόντρα σε ομάδες που οι άλλοι ''κολλάνε''. Όταν η μία ομάδα κυριαρχεί, είναι λογικό οι υπόλοιποι να υποφέρουν.
Την εξαετή του παρουσία στην Ελλάδα και ότι τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός νικάει διαρκώς: «Είναι αλήθεια ότι έχουν αλλάξει πολλοί παίκτες και προπονητές, όμως εμείς συνεχίζουμε να έχουμε καλή ομάδα. Αν μπορώ να πω ότι έχω μάθει ένα πράγμα στον Ολυμπιακό, είναι να νικάω. Για την ακρίβεια, σε αυτή την ομάδα οι νίκες είναι απαραίτητες και όταν αυτό δεν συμβαίνει η ατμόσφαιρα είναι περίεργη. Κανείς δεν είναι συνηθισμένος σε αυτό. Είμαι περήφανος που ο σύλλογος με έχει κρατήσει για έξι χρόνια και είμαι ο μοναδικός που παραμένω από τότε».
Την αγάπη του κόσμου και το μέλλον του: «Αισθάνομαι ότι με αγαπούν. Στο τέλος της καριέρας σου, σχεδόν χαίρεσαι περισσότερο το να ακούς ένα ολόκληρο γήπεδο να φωνάζει το όνομά σου παρά το να κατακτάς έναν τίτλο. Το να τραγουδούν για σένα οι οπαδοί είναι ότι καλύτερο».
Όσο για μένα λοιπόν... έχω λίγους μήνες μπροστά μου μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιό μου στις 30 Ιουνίου. Θα δούμε τι θα γίνει όταν φτάσει εκείνη η ώρα...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα