Με Χαρίση στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός! (pic)

Με Χαρίση στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός! (pic)

bet365

Ο Χάρης Χαρίσης επιστρέφει στην 11αδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Ιγκορ Τούντορ να ζητάει από τους παίκτες του ένα «καθαρό σκορ» για τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη.

Με τα κουκιά να είναι μετρημένα ο Ιγκορ Τούντορ κατέληξε στην 11αδα που θα χρησιμοποιήσει στην αυριανή (2/3) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Κροάτης τεχνικός θα κάνει μόλις μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Χάρης Χαρίσης θα πάρει την θέση του Τέρι Αντόνις και μαζί με τον Τσίμιροτ θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά του ΠΑΟΚ στο χώρο του κέντρου. Έτσι λοιπόν αναμένεται να δούμε στο πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους» τους Θεσσαλονικείς να παρατάσσονται σε σχηματισμό 3-4-1-2. Ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα είναι οι Βιτορ, Χατζηισαϊας και Τζαβέλλας. Στο κέντρο οι Τσίμιροτ και Χαρίσης, στις πτέρυγες και ως φουλ μπακ οι Κίτσιου και Λέοβατς. Στον άξονα ο Πέλκας και στην επίθεση οι Μακ και Μυστακίδης.

Στην σημερινή τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Τούντορ μίλησε στους παίκτες ζητώντας τους να παίξουν με απόλυτη συγκέντρωση στην τακτική που έχει καταστρώσει και έχει δουλέψει ειδικά για αυτόν τον αγώνα. Ο 37χρονος τεχνικός θέλει οι παίκτες του να παίξουν μυαλωμένα και να μη παρασυρθούν από τυχόν προκλήσεις. Ο προπονητής του Δικέφαλου θέλει η ομάδα στον επαναληπτικό να πάει με ένα καθαρό σκορ που θα κρίνει και την πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα