Μέσι: «Ποια ρεκόρ; Θέλω κούπες»!

Μέσι: «Ποια ρεκόρ; Θέλω κούπες»!

Μέσι: «Ποια ρεκόρ; Θέλω κούπες»!

bet365

Σε συνέντευξη του στην «El Grafico» ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθαρίζει τις προτεραιότητες του και μιλάει για το MSN, τον Κριστιάνο και την Εθνική.

Στο εξώφυλλο του «El Grafico» για τον Μάρτιο φιγουράρει το πιο λαμπρό αστέρι της Αργεντινής. Το περιοδικό της πατρίδας του Λιονέλ Μέσι παρουσιάζει αποκλειστική συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι, με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να μιλάει αρχικά για τον εαυτό του «Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά ρεκόρ. Προτιμώ να κατακτώ τίτλους» και εν συνεχεία για...

ΝΕΪΜΑΡ ΚΑΙ ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ
«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ όμορφη σχέση εντός και εκτός γηπέδου. Είναι εξαιρετικό ότι δουλεύουμε όλοι μας για το καλό της ομάδας και αισθανόμαστε σημαντικοί. Ισως το ότι προερχόμαστε από τη Λατινική Αμερική να είναι ακόμα ένα στοιχείο που μας φέρνει πιο κοντά».

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ
«Είμαστε επαγγελματίες και αυτό που κάνουμε, είναι το να υπερασπιζόμαστε τις ομάδες μας. Επίσης, είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό. Πότε νικάει ο ένας και πότε ο άλλος, αλλά ποτέ δεν χάνουμε το σεβασμό μας».

ΕΘΝΙΚΗ
«Εννοείται ότι θα συνεχίσω να παίζω για την χώρα μου. Αλλωστε το έχω ξαναπεί ότι το να κατακτήσω τίτλους με την Αργεντινή, είναι ένας ανοιχτός λογαριασμός και ελπίζω να τα καταφέρω στο μέλλον».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα