Διεθνείς επαφές Γκιρτζίκη σε Ζυρίχη

Διεθνείς επαφές Γκιρτζίκη σε Ζυρίχη

bet365

Το έκτακτο συνέδριο της FIFA ήταν μια ευκαιρία για τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη να αναπτύξει τις διεθνείς σχέσεις της ΕΠΟ με Ομοσπονδίες άλλων χωρών.
Ο Γιώργος Γκιρτζίκης αξιοποίησε την παρουσία του στη Ζυρίχη, προκειμένου να συζητήσει με τον Αυστραλό ομόλογό του Στίβεν Λόουβι εν όψει των δύο φιλικών παιχνιδιών που θα δώσουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των δύο χωρών στις 4 και 7 Ιουνίου σε Σίδνεϊ και στην Μελβούρνη.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με δύο ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιρικούς παράγοντες, την Αναστασία Τσίχλα από τη Νότιο Αφρική και τον Νίκο Λιακόπουλο Φάλκον από τον Παναμά. Η κυρία Τσίχλα είναι μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας και πρόεδρος των επιτροπών διαιτησίας, ιατρικής και τεχνικής, η οποία συζήτησε με τον Γκιρτζίκη για τις δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στις δύο Ομοσπονδίες. Ανάλογη συζήτηση έγινε και με τον Λιακόπουλο Φάλκον. Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενη συνάντηση στην Αθήνα και για συνεργασία των δύο Ομοσπονδιών στην οποία θα συμμετέχει και η Πρεσβεία του Παναμά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα