Χάνει ΠΑΟΚ και ο Φαβάλι

Νίκος Τσιώκος
Χάνει ΠΑΟΚ και ο Φαβάλι

bet365

Μετά τον Αναστασιάδη, και ο Φαβάλι θα χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 27η αγωνιστική. Κάκωση ο Μπλάζιτς, που ακολούθησε ατομικό.

Τις υπηρεσίες ενός ακόμα παίκτη του θα στερηθεί ο Νίκος Καραγεωργίου σ' ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια. Ο λόγος για τον Λούκας Φαβάλι, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, με την τεχνική ηγεσία να αποφασίζει να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 27ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε αυτό έχει δηλωθεί και ο Ανέστης Αναστασιάδης, ενώ από εκεί και πέρα ο τεχνικός του συλλόγου της Μυτιλήνης έχει να αντιμετωπίσει και τους πολλούς τραυματισούς. Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Βαλιός, Χιντασέλι, ενώ οι Στρατηλάτης, Καλτσάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά προέκυψε ένας ακόμα, καθώς ο Μπλάζιτς αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο του Ταρλά.

Ο Σέρβος υπέστη κάκωση στο γόνατο για να ακολουθήσει και αυτός ατομικό και να μείνει εκτός για μερικό χρονικό διάστημα. Αντίθετα, ο Γιουκαρής συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, που περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρούς χώρους, με στηρίγματα και ασκήσεις τακτικής. Όσον αφορά τον Ούκα, εξακολουθεί να απουσιάζει με άδεια στην Ιταλία και η επιστροφή του αναμένεται την Τρίτη (1/3).

Έτσι, η προετοιμασία της ΑΕΛΚ για την προσεχή αναμέτρηση με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (5/3), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει για την πόλη της Θράκης.

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι στην Καλλονή δεν αναζητούν το θαύμα για τη σωτηρία, αφού το -10 από τη σωτηρία δεν επιτρέπει και πολλά... όνειρα για παραμονή 6 αγωνιστικές πριν το φινάλε, και τονίζουν ότι απλά θέλουν να τερματίσουν πάνω από τον Πανθρακικό, με τον οποίο αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στους 14 βαθμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα