Την Τετάρτη κρίνεται του Κουτσιανικούλη

Την Τετάρτη κρίνεται του Κουτσιανικούλη

Την Τετάρτη κρίνεται του Κουτσιανικούλη

bet365

Ανεβάζει στροφές ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, αύριο θα φανεί αν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, το μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια της πορείας των «βυσσινί» και την διεκδίκηση της ανόδου. Τα νέα για τον Τσιώλη, που θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο, είναι καλά, αφού ενδέχεται να έχει στην διάθεσή του τον Κουτσιανικούλη.

Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός της Λάρισας έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αύριο θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του στο ντέρμπι. Αντίθετα, ο Βέρτζος που επίσης έκανε σήμερα θεραπεία, δεν θα είναι διαθέσιμος, όπως και ο Ροβίθης, που το πρόβλημα που αντιμετώπιζε αποδείχτηκε πιο σοβαρό από την αρχική εκτίμηση. Στα θετικά, είναι και η επιστροφή του Μονιάκη, που προπονείται κανονικά και αν όχι με τον Απόλλωνα, σύντομα θα πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα αρχίζουν να φαίνονται οι προθέσεις του νέου τεχνικού του συλλόγου και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες... εκπλήξεις, αν και σε γενικές γραμμές δεν θα γίνουν πολλές και απότομες αλλαγές. Στόχος, άλλωστε, είναι να μην χαθεί η χημεία και απλά να γίνουν κάποιες «επεμβάσεις» που θα βελτιώσουν, χωρίς να μπερδέψουν την ομάδα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα