Ερνάνι: «Σημαντικό βήμα ο δανεισμός μου στον Ολυμπιακό»

Ερνάνι: «Σημαντικό βήμα ο δανεισμός μου στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ερνάνι: «Σημαντικό βήμα ο δανεισμός μου στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ερνάνι μίλησε για την απόφασή του να έρθει στον Ολυμπιακό, την επιθυμία του να επιστρέψει στην Πόρτο αλλά και το Μάρκο Σίλβα για την ευκαιρία που του έδωσε.

Μιλώντας στη «Record» ο Ερνάνι μίλησε για τον Ολυμπιακό, που αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα για αυτόν. Παράλληλα, δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον Μάρκο Σίλβα για την ευκαιρία που του έδωσε φέρνοντάς τον στο Λιμάνι.

«Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό γιατί θέλω να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Αλλά φυσικά θέλω να κερδίσω και μια θέση στην Πόρτο. Για αυτό ήρθα στην Ελλάδα. Να βελτιώσω τις ικανότητές μου και για να παλέψω για μια θέση στην ομάδα», τόνισε ο Ερνάνι και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή πιστεύω πως είμαι πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και μέρα με την ημέρα νιώθω πιο καλός, γιατί το να πάω στο εξωτερικό, με ωρίμασε και με έκανε πιο σωστό άνθρωπο. Πιστεύω πως ο δανεισμός μου στον Ολυμπιακό ήταν πολύ σημαντικό βήμα για μένα».

«Πιστεύω πως ήταν μια καλή ευκαιρία στην καριέρα μου. Πάνω από όλα έπρεπε να συνεχίσω τη δουλειά που έκανα στην Πόρτο και ο Μάρκο Σίλβα που έδωσε αυτή την ευκαιρία. Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό», είπε για το Μάρκο Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα