Σκέφτεται Μπακασέτα για Εθνική ο Σκίμπε!

Θοδωρής Βασίλης
Σκέφτεται Μπακασέτα για Εθνική ο Σκίμπε!

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι από τις αποκαλύψεις της φετινής χρονιάς και από τους καλύτερους παίκτες του Πανιωνίου και ο εμφανίσεις του ετοιμάζονται να του ανοίξουν την πόρτα της Εθνικής!

Ο Μίκαελ Σκίμπε σκανάρει όλο το ελληνικό πρωτάθλημα με στόχο να δει ποιοι παίκτες μπορούν να στελεχώσουν την Εθνική Ελλάδος στο νέο ξεκίνημα που κάνει ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν εντυπωσιάσει τον Γερμανό τεχνικό είναι και ο Τάσος Μπακασέτας του Πανιωνίου. Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί την ειδοποιό διαφορά στον φετινό Πανιώνιο και η συμβολή του στην φανταστική πορεία των «κυανέρυθρων» είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ακόμα ένα βήμα για τη συμμετοχή του στα play-off θέλει να κάνει ο Πανιώνιος στα Χανιά. Σε απόδοση 3.10 στην Novibet η νίκη των «κυανέρυθρων».

Ο Σκίμπε έχει εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του με τον ίδιο να έχει γίνει τακτικός θαμώνας των εξεδρών της Νέας Σμύρνης έχοντας το βλέμμα του στραμμένο πάνω στον Μπακασέτα, ενώ την Κυριακή τον είδε ξανά κόντρα στον Λεβαδειακό.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του ο Σκίμπε είχε ξεκαθαρίσει ότι για τις επιλογές του στην στελέχωση της Εθνικής σημαντικό ρόλο θα παίξουν η φυσική κατάσταση, ο αγωνιστικός ρυθμός των ποδοσφαιριστών, αλλά και η ομαδικότητα.

Ο Μπακασέτας λοιπόν για τα στοιχεία του αυτά έχει εντυπωσιάσει τον Σκίμπε και μάλιστα σύμφωνα με την ΕΡΑσπορ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθεί στις επερχόμενες κλήσεις της Εθνικής και να προσθέσει το όνομα του στους ποδοσφαιριστές που εξαργυρώνουν τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις στη Νέα Σμύρνη.

Στο πρόσωπο του 23χρονου άσου αποτυπώνεται ξεκάθαρα η τρομερή δουλειά που γίνεται στον Πανιώνιο ο οποίος καταφέρνει παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες λόγω των οικονομικών προβλημάτων να παραμένει αιμοδότης για τις Εθνικές ομάδες.

 

Τελευταία Νέα