Τελος ο Αρουαμπαρένα από την Μπόκα Τζούνιορς

Θοδωρής Βασίλης
Τελος ο Αρουαμπαρένα από την Μπόκα Τζούνιορς

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπόκα Τζούνιορς αποτελεί ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα πληρώνοντας το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα της ομάδας. Αναλαμβάνει ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο.

Η ήττα από την Ράσινγκ στο κλάσικο του Μπουένος Άιρες αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς. Ο πρόεδρος των «χενέιζες», Ντανιέλ Ανχελίτσι, αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον άλλοτε τεχνικό της ομάδας, πληρώνοντας τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν.

Πλησιάζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς. Σε απόδοση 3.15 στην Interwetten βρίσκεται η νίκη της Μπόκα.

Ο «Βάσκο» Αρουαμπαρένα είχε αναλάβει τον Αύγουστο του 2014 αντικαθιστώντας τον Κάρλος Μπιάνκι και την περσινή σεζόν κατέκτησε το νταμπλ. Οι ήττες όμως στα φιλικά από την Ρίβερ Πλέιτ, αλλά και η συντριβή με 4-0 στο Σούπερ Καπ από την Σαν Λορέντζο οδήγησαν την διοίκηση να λάβει αυτή την απόφαση.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο, σημαία της ομάδας και είδωλο των οπαδών, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Παλέρμο.

 

Τελευταία Νέα