O Τερεζόπουλος που έγινε... Χάβος

O Τερεζόπουλος που έγινε... Χάβος

bet365

Ο Τερεζόπουλος που είχε κληθεί να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να βάλει από κάτω τον Πανιώνιο έγινε... Χάβος! Ένας προπονητής που διέψευδαν στην Τρίπολη, αλλά δεν δίστασαν να διαψεύσουν μέχρι και τον εαυτό τους για το καλό της ομάδας.

Μάκης Χάβος, λοιπόν, στον Αστέρα Τρίπολης. Για πόσο; Θα δείξει...

Εξι αγωνιστικές (χωρίς τα πλέι οφ) αποτελούν ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να δείξει ένας προπονητής του έργο του; Στην κοινή ποδοσφαιρική λογική, όχι.

Οι άνθρωποι της ομάδας επέλεξαν τον 46χρονο τεχνικό για να ηγηθεί της ομάδας, έχοντας στόχο να βάλει την ομάδα στα πλέι οφ.

Ο Αστέρας, που πέρυσι... σάρωσε, παίρνοντας την καλύτερη θέση της ιστορίας του (3ος) και εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, χωρίς πλέι οφ έφτασε στο σημείο να... κυνηγάει τον Πανιώνιο που έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να πάρει άδεια. Διότι, μπορεί η ομάδα να βγει Ευρώπη λόγω μη αδειοδότησης αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Άπαντες θέλουν να βγάλουν εκτός 5άδας τον αντίπαλο και αγωνιστικά.

Θα κάνει ντεμπούτο με νίκη ο Χάβος στην Τρίπολη; Σε απόδοση 3.15 στην Interwetten να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ ο Αστέρας Τρίπολης.

Η πορεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης φέτος εντυπωσιακή. Και γι αυτό οι Αρκάδες ήθελαν διακαώς τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον πάγκο τους.

Η σκέψη αυτή απομακρύνθηκε, όμως, στην παρούσα φάση κι η δεύτερη λύση ήταν να πορευτεί η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, μιας κι ο Μάκης Χάβος, που είχε γραφτεί, μετά την απομάκρυνση του Στάικου Βεργέτη, "δεν υπήρχε περίπτωση να πάει στην ομάδα".

Τελικά, η ήττα στην Τούμπα ήταν κι η τελευταία παρουσία του Τερεζόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Τέσσερα ματς, μηδέν γκολ από τους Αρκάδες. Το επιθετικό πρόβλημα, γινόταν κάθε αγωνιστική και μεγαλύτερο. Τα όποια λάθη έγιναν, οι διοικούντες την ομάδα, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τα δουν και να προβούν σε ανατροπή του σκηνικού. Και έτσι ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι ο Μάκης Χάβος, ο προπονητής που... διέψευδαν.

Όπως και να 'χει το θετικό είναι ότι λευκή πετσέτα δεν πετούν στην Τρίπολη. Όπως είπε ο κι ο Σανκαρέ στο gazzetta.gr "δεν τα παρατάμε ποτέ". Και πολύ καλά κάνουν. Αυτή τη στιγμή έχουν τρεις βαθμούς λιγότερους από τον Πανιώνιο, αλλά το έργο τους είναι δύσκολο μιας και έχουν να αντιμετωπίσουν ΑΕΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Ηρακλή (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Βέροια (εντός).

Βέβαια, αυτή είναι η ευκαιρία του Μάκη Χάβου να αποδείξει ότι κακώς, δεν είχε προχωρήσει και μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη η πρόσληψή του. Μπορεί, ο έμπειρος τεχνικός να οδηγήσει την ομάδα σε αποτελέσματα εντυπωσιακά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στην ομάδα, πέρα από τη συμπάθεια που του έχουν.

Η θέση του είναι επισφαλής, στον Αστέρα κυνηγούν τον... εαυτό τους, πέρα από τον Πανιώνιο και όλα είναι μετέωρα. Βδομάδα με τη βδομάδα θα κρίνονται όλοι, με τον χρόνο να πιέζει ασφηκτικά.

Ο Χάβος, όμως, είναι άνθρωπος που έχει επιδείξει έργο - ειδικά στον Παναιτωλικό, έχει διαχειριστεί δύσκολα ματς και καλείται να δώσει στους Αρκάδες την ώθηση για την αντεπίθεση που πρέπει να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο κόντρα στην Ενωση στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα