Σαββίδης: «Κοιμάμαι και ονειρεύομαι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να διαλυθεί τελείως!» (audio)

Σαββίδης: «Κοιμάμαι και ονειρεύομαι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να διαλυθεί τελείως!» (audio)

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης, λίγο πριν αναχωρήσει από τις ΗΠΑ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο ελληνικό γραφείο Τύπου της Νέας Υόρκης , ρίχνοντας βόμβες!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, έδειξε για άλλη μια φορά απόλυτος ως προς τον στόχο που έχει βάλει με τον ΠΑΟΚ, αλλά οι τοποθετήσεις του για το ποδόσφαιρο των Αθηνών είναι αυτές που θα συζητηθούν, καθώς για πρώτη φορά ο Ιβάν Σαββίδης χρησιμοποίησε τόση σκληρή γλώσσα.

Ακούστε στο τέλος του κειμένου όλη την συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη:

«Δεν έχω λάβει από το κράτος ούτε συναισθηματική ικανοποίηση που πλήρωσα τα χρέη. Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Αλλά σαφώς δεν το κάναμε αυτό για να μας βοηθήσουν να γίνουμε πρωταθλητές. Είναι ένας άλλος δρόμος αυτός τον οποίο θα διανύσουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πρόβλημα: Δεν μπορεί να είναι δεύτερη ομάδα, αλλά ακόμη δεν μπορεί να γίνει πρώτη. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην ψυχή μου αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρω.

Το τρομερό είναι ότι κάθε μέρα, το ελληνικό ποδόσφαιρο πέφτει επίπεδο και αυτό συμβαίνει επειδή στην Ελλάδα τα ιδιωτικά συμφέροντα είναι πάνω από το δημόσιο. Έτσι και ένας ποδοσφαιριστής νομίζει το συμφέρον του πως μπορεί να είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας, το ίδιο και ένας υπάλληλος.

Εγώ είμαι τυχερός με τον ΠΑΟΚ καθώς όλα αυτά τα 90 χρόνια είχε την ίδια άποψη με μένα την ίδια Αρχή: Καλύτερα να μην έχεις τίτλο από το να έχεις έναν εξαγορασμένο τίτλο. Θα νικήσουμε μόνο αν καταστρέψουμε το σύστημα. Εγώ κοιμάμαι και ονειρεύομαι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να διαλυθεί τελείως! Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Ολοι οι πολιτικοί που μιλάω μου λένε ο ένας είναι ο Ολυμπιακός, ο άλλος Παναθηναϊκός, ο άλλος ΑΕΚ. Λάθος έπρεπε να είναι με την Ελλάδα. Και για αυτό στόχος μας είναι να έχουμε πρωθυπουργό ΠΑΟΚτση! (σ.σ. χαμόγελα)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα