Πανηγύρισε και η Ρίβερ για Καμπιάσο και Ντομίνγκες (pic&vid)

Πανηγύρισε και η Ρίβερ για Καμπιάσο και Ντομίνγκες (pic&vid)

Gazzetta team
Πανηγύρισε και η Ρίβερ για Καμπιάσο και Ντομίνγκες (pic&vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός έφτασε και μαθηματικά στην κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, με την είδηση να έχει ξεχωριστή θέση και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρίβερ Πλέιτ, λόγω της παρουσίας των Ντομίνγκες και Καμπιάσο στους «ερυθρόλευκους».

Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο πανηγυρίζουν από την Κυριακή (28/2) την κατάκτηση της Superleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με την Ρίβερ Πλέιτ να κάνει ειδικό αφιέρωμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στους «ερυθρόλευκους», λόγω της παρουσίας των δύο δικών της «παιδιών», με αναφορά στην αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια και βίντεο και εικόνες από τους πανηγυρισμούς των Πειραιωτών.

Παράλληλα, ορισμένοι φίλοι των «Millonarios» έδωσαν το «παρών» την Κυριακή (28/2) στο «Γ.Καραϊσκάκης», ανεβάζοντας σχετικό βίντεο με τον Τσόρι Ντομίνγκες στο twitter, αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη σχέση τους με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα