ΠΑΟΚ: «Η τιμή του κάθε παίκτη είναι η ρήτρα του»

ΠΑΟΚ: «Η τιμή του κάθε παίκτη είναι η ρήτρα του»

ΠΑΟΚ: «Η τιμή του κάθε παίκτη είναι η ρήτρα του»

Εκνευρισμένοι είναι στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr με τις συνεχείς τοποθετήσεις του Έλληνα ατζέντη του Έργκους Κάτσε. Αυτό που λένε στην Τούμπα είναι πως οι παίκτες δεν είναι φρούτα στη λαϊκή για να τα διαφημίζουν τελάληδες.  

 

Στον Δικέφαλο είναι σφόδρα ενοχλημένοι με τις καθημερινές τοποθετήσεις του Νίκου Καγιούλη, μάνατζερ του Έργκους Κάτσε, στον ιταλικό Τύπο σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ίντερ. Στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να κάνουν συστάσεις σε όλους τους εκπροσώπους παικτών να είναι από εδώ και στο εξής πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους και να περιορίσουν τις δηλώσεις τους στον Τύπο. Στην Τούμπα θεωρούν πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είναι φρούτα στη λαϊκή για να τα διαφημίζουν τελάληδες.

«Εγγράφως προτάσεις»

 Ο Έργκους Κάτσε είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και αυτό που γίνεται με τις φήμες και τις τοποθετήσεις κάνει κακό μόνο στο παίκτη.  Επίσης από τον Δικέφαλο αναφέρουν πως κάθε παίκτης έχει και μια τιμή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Η τιμή του Έργκους Κάτσε έχει οριστεί και είναι η ρήτρα αποδεσμεύσεις του (5 εκατ. ευρώ). Όποια ομάδα ενδιαφέρεται για παίκτες του ΠΑΟΚ μπορεί να καταθέσει εγγράφως πρόταση.
 

Best of internet