«Ο Μάρκο έχει συμβόλαιο και θα το τιμήσει»

«Ο Μάρκο έχει συμβόλαιο και θα το τιμήσει»

«Ο Μάρκο έχει συμβόλαιο και θα το τιμήσει»

bet365

Πηγές τόσο από το περιβάλλον του Μάρκο Σίλβα όσο και από τον ατζέντη του και την Πορτογαλία αναφέρουν πως επιθυμία και του ιδίου είναι να συνεχίσει και του χρόνου στον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του ερυθρόλευκου τεχνικού Κάρλος Γκονσάλβες, που ήταν στην Ελλάδα επέστρεψε στην Πορτογαλία μετά τις συζητήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό. Αυτό που διαρρέεται και από το περιβάλλον του 38χρονου τεχνικού είναι η επιθυμία του να είναι στο Λιμάνι και την επόμενη περίοδο.

«Ο Μάρκο έχει συμβόλαιο και θα το τιμήσει. Δεν αντιλαμβανόμαστε καθόλου πως βγαίνουν τέτοιες πληροφορίες, σενάρια ή φήμες. Υπάρχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά και θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός λογικής και πραγματικότητας», είναι η επισήμανση που προκύπτει και από τους ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στον Μάρκο Σίλβα αλλά και από τον μάνατζέρ του αλλά και πορτογαλικές πηγές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα