Καγιούλης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ορίσει τιμή για Κάτσε»

Καγιούλης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ορίσει τιμή για Κάτσε»

Απόστολος Παγώνης
Καγιούλης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ορίσει τιμή για Κάτσε»

bet365

Συνεχίζονται οι τοποθετήσεις του εκπροσώπου του Έργκους Κάτσε, Νίκου Καγιούλη στον ιταλικό τύπο για το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Αλβανό μέσο. Αυτή την φορά γίνεται αναφορά και στα χρήματα που θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ.

Ο εκπρόσωπος του 22χρονου ποδοσφαιριστή, με νέες δηλώσεις του στο ιταλικό τύπου αρχικά μίλησε για το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας: «Επιβεβαιώνω ότι το ενδιαφέρον είναι πραγματικό, αλλά δεν ενδιαφέρεται μόνο η Ίντερ για τον ίδιο, υπάρχουν πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Επαναλαμβάνω η Ίντερ ενδιαφέρεται, αλλά υπάρχουν και άλλα σωματεία. Σίγουρα ο πελάτης μου θα ήθελε να παίξει για την Ίντερ γιατί είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος, θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του, αλλά τώρα νομίζω ότι πρέπει πρώτα να αισθανθεί έτοιμος γι' αυτό».

Για το χρηματικό ποσό που θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι χρειάζονται περίπου 2-3 εκατομμύρια ευρώ. Ο ΠΑΟΚ έχει ορίσει αυτή την τιμή» .

Για το αν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της Ίντερ: «Ναι, είχαμε ήδη επαφή με την Ίντερ τον Ιανουάριο και έδειξαν ότι πραγματικά ενδιαφέρονται. Τώρα ο παίκτη, ωστόσο επικεντρώνεται στον ΠΑΟΚ και την εθνική της Αλβανίας για το EURO. Ο παίκτης είναι πολύ χαρούμενος για το ενδιαφέρον της Ίντερ γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ και αν οι δύο ομάδες συμφώνησαν δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Πρέπει να περιμένουμε για τις δύο ομάδες να μιλήσουν, τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για το αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία το καλοκαίρι: «Νομίζω πως ναι. Αν στην Ίντερ πραγματικά ενδιαφέρονται μπορούν να τον αποκτήσουν. Ο παίκτης θέλει να έρθει, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα μεταξύ των δύο συλλόγων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα