Σαλίνο: «Μοναδικό το να παίζω στον Ολυμπιακό»!

Σαλίνο: «Μοναδικό το να παίζω στον Ολυμπιακό»!

Δημήτρης Τομαράς
Σαλίνο: «Μοναδικό το να παίζω στον Ολυμπιακό»!

bet365

Ο Λεάντρο Σαλίνο έστειλε ξανά... μήνυμα παραμονής του στον Ολυμπιακό και μίλησε για το πρωτάθλημα Νο 43 με την ομάδα και το Κύπελλο και το παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Ο έμπειρος μπακ επισήμανε για:
Τον 43ο τίτλο και το Κύπελλο: Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το επίτευγμά μας με την κατάκτηση του τίτλου. Έχουμε ήδη τέσσερις τίτλους σε τρεις σεζόν (σ.σ. εννοεί τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο). Είναι τεράστια η αγάπη του κόσμου για εμάς. Είναι ένα μοναδικό μέρος. Είναι μοναδικό το να παίζω στον Ολυμπιακό. Προερχόμασταν από μία... βαριά και κακή ήττα για εμάς στο Γιουρόπα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κατακτάς το πρωτάθλημα στο... σπίτι σου. Όμως δεν γίνεται να πανηγυρίσουμε για πολύ διότι αυτήν την εβδομάδα έχουμε το καθοριστικό ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θέλουμε να κερδίσουμε για να πάμε στον τελικό και να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο, καθώς πέρυσι δεν τα είχαμε καταφέρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα