Σίλβα σε παίκτες: «Το αξίζατε 100% και μπράβο σας»!

Σίλβα σε παίκτες: «Το αξίζατε 100% και μπράβο σας»!

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα σε παίκτες: «Το αξίζατε 100% και μπράβο σας»!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη στο... γλέντι τίτλου μετά τη νίκη με τη Βέροια. Διαβάστε στο Gazzetta.gr τι τους είπε.

Μπορεί οι συζητήσεις για το μέλλον του να συνεχίζονται όμως ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να δουλεύει και να λειτουργεί ως μέλος του Ολυμπιακού και με την προοπτική παραμονής. Ο ίδιος είχε κάθε λόγο να είναι πανευτυχής. Και το έδειξε και στην κουβέντα που είχε στους παίκτες του, στους οποίους αφιέρωσε πρωτίστως το πρωτάθλημα. Αφιέρωση βέβαια ως γνωστόν έκανε και για τον κόσμο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την διοίκηση της ΠΑΕ.

«Το αξίζατε 100% και μπράβο σας! Με βάση την μεγάλη προσπάθεια, την δουλειά που κάνατε και τις εμφανίσεις σας δεν αξίζατε τίποτα λιγότερο από αυτό το πρωτάθλημα και τόσο νωρίς. Είχαμε την καλύτερη ομάδα και δικαίως πήραμε τον τίτλο. Τώρα μας περιμένει ο δεύτερος στόχος μας. Πάμε στην Τούμπα για να κάνουμε το χρέος μας και όσα πρέπει για να βρεθούμε στον τελικό και να κερδίσουμε και το Κύπελλο», μετέφερε ανάμεσα στα άλλα στους παίκτες του ο Μάρκο Σίλβα. Έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ενώ τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν.

Ο 38χρονος Ίβηρας ήταν ευδιάθετος και φυσικά το... πάρτι στα αποδυτήρια ήταν και ο λόγος που καθυστέρησε να πάει στην συνέντευξη Τύπου. Επίσης αργοπόρησε και στις δηλώσεις του προς τους Πορτογάλους του στην Record για τον ίδιο λόγο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα