Σίλβα: «Η σταθερότητα και η ποιότητα μας έδωσε τον τίτλο»! (vids)

Σίλβα: «Η σταθερότητα και η ποιότητα μας έδωσε τον τίτλο»! (vids)

Gazzetta team
Σίλβα: «Η σταθερότητα και η ποιότητα μας έδωσε τον τίτλο»! (vids)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε - όπως αναμενόταν - στην πορτογαλική Record για το 43ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Τι τόνισαν από μέρους τους οι Ερνάνι και Σεμπά.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καταφέραμε να σφραγίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως ακριβώς θέλαμε», ήταν τα πρώτα λόγια του 38χρονου τεχνικού στην Record.
Στην συνέχεια σχετικά με το πιο γρήγορο πρωτάθλημα ever σχολίασε: «Μπορεί να ήρθε νωρίς ο τίτλος, αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας στο πρωτάθλημα και της ανταγωνιστικότητας που έχουμε σαν ομάδα. Ο τίτλος ήρθε επειδή ήμασταν τόσο σταθεροί και ποιοτικοί. Πρακτικά δεν χάσαμε βαθμούς. Μαζεύαμε τρεις - τρεις τους βαθμούς σε κάθε παιχνίδια και για αυτό καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο μας τόσο νωρίς.
Οι αντίπαλοι μας απέτυχαν να ακολουθήσουν την πορεία μας κι αυτό δείχνει ότι το αξίζαμε. Δεν ήμασταν πιο ισχυροί μόνο απέναντι στις μέτριες ομάδες, αλλά κερδίσαμε και όλους τους άμεσους αντιπάλους, μας εκτός από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αξίζαμε ξεκάθαρα το πρωτάθλημα».
Στην Record δεν μίλησε για το τι θέλει να κάντι τη νέα χρονιά. Ο Ερνάνι τόνισε από την άλλη: «Μπήκα καλά στο ματς με τη Βέροια. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά τον τραυματισμό μου και στο τέλος της ημέρας είμαι πολύ ικανοποιημένος, μετά από απουσία ενός μήνα. Η σεζόν είναι πολύ θετική, είμαστε πρωταθλητές. Δουλέψαμε μαζί για αυτό το επίτευγμα, επειδή ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο με αντιπάλους πρόθυμους να δυσκολέψουν την αποστολή μας. Ωστόσο πάντα μπορέσαμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Τώρα πρέπει να σταματήσουμε τους πανηγυρισμούς, επειδή υπάρχει ένας ακόμα τίτλος να πάρουμε, επειδή θέλουμε πολύ και το Κύπελλο».
Τέλος ο Σεμπά είπε στην Record: «Καταφέραμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο, που ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη για να συνεχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Στην πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα, πήρε το πρωτάθλημα κι έπαιξα Champions League. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο και είναι σημαντικό για μένα να προοδεύω και να εξελίσσομαι μέσω της δουλειάς».
Marco Silva:«Tenho o objetivo de ser campeão em Portugal»

Ainda nos festejos da conquista do campeonato ao serviço do Olympiacos FC, Marco Silva Silva traçou um objetivo para a carreira.

Δημοσιεύτηκε από Hora Record στις Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Δείτε και εδώ απόσπασμα της συνέντευξης στην Record.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα