ΠΑΟΚ: «Να δείξει ωριμότητα η Τούμπα»

ΠΑΟΚ: «Να δείξει ωριμότητα η Τούμπα»

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: «Να δείξει ωριμότητα η Τούμπα»

bet365

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους ενόψει του πρώτου ημιτελικού για το κύπελλο με τον Ολυμπιακό με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή. Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό στην Τούμπα γιατί αλλιώς θα κινδυνέψει με τιμωρία η έδρα τους καθώς θα είναι υπότροπος.

Το μεγάλο παιχνίδι για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και στην Τούμπα οι παράγοντες του ΠΑΟΚ καθημερινά συσκέπτονται προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα για να μη συμβεί το παραμικρό. Στην ΠΑΕ δεν θέλησαν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο για τον ορισμό του Ανδρέα Παππά από την ΚΕΔ γιατί θέλουν να δυναμιτίσουν το κλίμα με τοποθετήσεις που μπορεί να βλάψουν την ομάδα. Αυτό που εύχονται είναι η ομάδα και η Τούμπα να είναι αυτοί που πρέπει και να μην τους αφήσουν περιθώριο να εκτεθούν.

Στο μυαλό των παραγόντων του Δικέφαλου έρχεται τις τελευταίες ημέρες ο προπέρσινο ημιτελικός και πάλι με τον Ολυμπιακό και τα όσα έγιναν στην Τούμπας. Είναι γνωστό σε όλους τι ακολούθησε. Ένας χαμένος τελικός με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, μια βαριά τιμωρία της έδρας, αλλά και αφαίρεση βαθμών. Αυτούς τους ηρωισμούς θέλουν να αποφύγουν την Τετάρτη το βράδυ οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ γιατί σε περίπτωση που γίνει το παραμικρό τότε θα είναι υπότροπος. Έτσι λοιπόν από την ΠΑΕ θέλουν όλοι να δείξουν πολύ μεγάλη ωριμότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα