Έντονη δυσαρέσκεια σε Πλατανιά για διαιτησία

Δημήτρης Τομαράς
Έντονη δυσαρέσκεια σε Πλατανιά για διαιτησία

bet365

Έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός υπάρχει στον Πλατανιά για τις αποφάσεις των διαιτητών και στην αναμέτρηση με την Καλλονή.
Δεν είναι μόνο το πέναλτι που θεωρούν πως δεν τους δόθηκε στον Πλατανιά αλλά και δύο τρεις φάσεις ακόμα από τον Ευαγγέλου και τους βοηθούς του. Στον χανιώτικο σύλλογο εκτιμούν πως οι προθέσεις της διαιτησίας φάνηκαν σχεδόν από την αρχή.
Συγκεκριμένα: δύο λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ (Ράμος και Μιλούνοβιτς) και μια φάση που ο Γουνδουλάκης κόπηκε ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Καλλονής (ο διαιτητής γύρισε πίσω την φάση για να δώσει φάουλ). Σαφώς και στον Πλατανιά είναι της άποψης πως η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και δεν θύμιζε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι κυρίως με την φάση του πέναλτι ο διαιτητής δεν τους άφησε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο ματς.
Αυτό βέβαια που προβληματίζει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους του συλλόγου είναι το ότι φέτος ο Πλατανιάς έχει πέσει πολλές φορές «θύμα» διαιτητικών αποφάσεων που του έχουν στερήσει βαθμούς σε πολύ σημαντικούς αγώνες, είτε εντός και είτε εκτός έδρας. Στο σκέλος των τραυματιών ο Μενδρινός κάνει ατομικό αλλά μάλλον προλαβαίνει το επόμενο ματς. Ο Σελίν είναι διαθέσιμος πλέον ενώ έχει γυρίσει και ο Κουλιμπαλί.
Ο Ράμος έχει διάστρεμμα και κάκωση από κλωτσιά και έκανε θεραπεία. Ο Γουνδουλάκης έκανε ατομικό και ο Ιτούα είχε σφίξιμο στο πόδι και έκανε θεραπεία. Όσοι έπαιξαν ή μπήκαν αλλαγή με Καλλονή έκαναν αποκατάσταση. Οι άλλοι κανονικό πρόγραμμα και παιχνίδια 5 Χ 5.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα