Πρώτη... ηγετική ομιλία από Ζιντάν

Πρώτη... ηγετική ομιλία από Ζιντάν

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτη... ηγετική ομιλία από Ζιντάν

bet365

Προκειμένου να μην υπάρξει... αντίκτυπος στη συνέχεια αλλά και στον επαναληπτικό με τη Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλησε ν' ανυψώσει το ηθικό των παικτών του στη Ρεάλ μετά την ήττα από την Ατλέτικο.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Γάλλος θρύλος και νυν προπονητής της «βασίλισσας» θέλησε να προχωρήσει σε ομιλία κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας, από την ημέρα που ανέλαβε επίσημα στη θέση του Ράφα Μπενίτεθ που απομακρύνθηκε από την άκρη του πάγκου.

Η ήττα (1-0) από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», φάνηκε να τελειώνει τις όποιες ελπίδες της Ρεάλ για διεκδίκηση της κορυφής στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ειδικά από τη στιγμή που και η Μπαρτσελόνα κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς της Κυριακής απέναντι στη Σεβίλλη, το βράδυ της Κυριακής.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Marca», ο «Ζιζού» μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και αυτό που είχε να τους πει, ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα αλλά και τη ρεβάνς με τη Ρόμα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη εβδομάδα. «Είμαστε οι μόνοι που φταίμε για την κατάσταση που διαμορφώθηκε, αλλά και οι μόνοι που μπορούμε να φτιάξουμε τα πράγματα. Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια, συνεχίζουμε και δουλεύουμε» είπε με επιβλητικό ύφος ο κόουτς των «μερένχες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα